O nas

robaxo je blagovna znamka opreme za dom ter igralne opreme, ki med drugim zajema miške, tipkovnice, slušalke in stole, namenjene igralcem, ki iščejo visoko kakovostne izdelke po razumnih cenah, tako da lahko vsak preizkusi svojo moč v virtualni konkurenci.

Posebno pozornost namenjamo oblikovanju naših izdelkov. Robaxo izdelki so izdelani v sodobnem igralnem slogu, zaradi česar so izjemno privlačni tudi za zahtevne igralce. Ne pozabljamo na kakovost – naši izdelki so razviti tako, da ustrezajo potrebam igralcev iger.

Dober kos igralne opreme je tisti, ki ponuja vrsto funkcij, ki niso na voljo v običajnih zunanjih napravah za osebni računalnik. Miška ali tipkovnica, namenjena igralcem iger, mora vsebovati rešitve, ki jim pomagajo pri doseganju zmage.

Mnenja naših strank

Košarica
Kategorije izdelkov

Na naši strani uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitve za piškotke.

Ti piškotki omogočajo beleženje obiska in vire prometa, da lahko merimo in izboljšamo delovanje naše spletne strani.

Za izboljšanje naše spletne strani sledimo anonimnim uporabniškim informacijam.
  • _ga
  • _gid
  • _gat

Onemogoči vse storitve
Omogoči vse storitve